Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Informacje dla studentów

Prowadzę zajęcia m.in. z przedmiotów: Technologia cukiernicza, Wybrane działy z technologii produktów piekarniczych i cukierniczych, Wybrane działy z technologii produktów roślinnych, Podstawy technologii żywności pochodzenia roślinnego, Aspekty inżynierskie w technologii produktów roślinnych, Właściwości funkcjonalne surowców i produktów roślinnych, Technologia spożywczych produktów fermentowanych, Technologia rybna,
Izolaty, koncentraty i biopreparaty z ryb.

Realizuję także zajęcia w języku angielskim z przedmiotów Plant technology, Isolates, concentrates and biopreparates from fish.
Prace dyplomowe (inżynierskie i magisterskie), realizowane dotychczas pod moją opieką, dotyczyły głównie mojej tematyki badawczej (enzymy, hydroliza enzymatyczna białek, aktywność przeciwutleniająca, związki bioaktywne) lub technologii produktów cukierniczych.